Ekipa 2017

Ekipa bo v naslednji sezoni nekoliko spremenjena. Ekipi se je pridružilo kar 6 novih članic! Tri prihajajo iz Slovenije in so iz mladinskih vrst prestopile v članske, to so Hajdi Zajc, Ula Berlan in Saša Žavbi Kunaver.


Naslednja nova članica je Anna Zita Maria Stricker in prihaja iz Italije. Kolesari že od leta 2004, njene najboljše uvrstitve sezone 2016 pa so 3. mesto na prvi in drugi etapi Giro della Toscana.


Ekipi se je pridružila tudi Švedinja Hanna Nilsson, ki kolesari že od svojega desetega leta. Zaradi poškodbe v letošnji sezoni ni veliko dirkala, njen najboljši rezultat je 5. mesto na šesti etapi Tour de Ardėche.


Nemka Corinna Lechner je že v drugem delu sezone tekmovala za našo ekipo, v naslednji sezoni pa bo tudi naša članica. Odlična kronometristka, ki kolesari že od 2008. Njeni najboljši rezultati v sezoni 2016 pa so bili 4. mesto v kronometru na Route de France in 6. mesto na Vargardi v ekipnem kronometru.


Preostali del ekipe pa je enak kot letošnjo sezono. Poleg Poljakinje Eugenie Bujak so članice še Hrvatica Mia Radotić, Srbkinja Jelena Erić ter štiri slovenke Polona Batagelj, Urša Pintar, Urška Žigart in Tanja Elsner.

E-NOVICE
Prijavite se na naše e-novice

SLEDITE NAM: